fbpx

BIO fertőtlenítő rendszer

Engedjék meg, hogy megismertessük Önökkel legújabb technológiájú BIO fertőtlenítő rendszerünket, melynek alkalmazási területe rendkívül széles: irodák, üzlethelyiségek, közintézmények, étkeztetéssel, cukrászattal kapcsolatos üzemek, konyhák, éttermek, óvodák, bölcsődék, orvosi rendelők, várótermek, szállodai szobák, egyéb közösségi terek.

Akár egy zajló fertőző megbetegedés esetén, akár prevenciós céllal az újra fertőződés megelőzése érdekében végzett kezelés is segíthet, hogy minél rövidebb ideig tegyük ki magunkat és gyermekeinket a fertőző hatásnak. A dokumentumok, berendezési tárgyak, eszközök, játékok teljes felületfertőtlenítése érhető el azok korróziója, mindennemű sérülése nélkül. A rendszer rendelkezik baktericid, virucid, fungicid és sporocid hatással, így teljes körű védelmet nyújt bárminemű fertőzéshullám esetén és véd az újrafertőződéstől, legyen szó akár Covid 19, szalmonella, kötőhártya, Coli és egyéb baktériumokról. Az alkalmazás során nem kerül felhasználásra allergizáló fertőtlenítőszer, így az nem jelent veszélyt sem a környezetre, sem az ott dolgozó emberekre.

A fertőtlenítés pár órát vesz igénybe, a munkaterületen a behatási idő végeztével azonnal megkezdődhet a munkavégzés. Az elvégzett fertőtlenítés ellenőrzése a gyártó által hitelesített tesztcsíkokkal történik, mely megmutatja, hogy a fertőtlenítőszer eljutott a legrejtettebb helyekre is (sarkok, fiókok belsejében). Szükség esetén ÁNTSZ vizsgálat is kérhető. Tiszta tér technológiával dolgozó üzemek, orvosi rendelők számára is ideális megoldás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, felmerülő kérdéseikkel kérjük keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tóth Veronika ügyvezető 0670-633-5944-es telefonszámon vagy emailben az info@bestcleanzrt.hu címen.